Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Årets julekalender er på vei!

02.10.2023

I år som i fjor er vårt lotteri flotte julekalendere, og du kan skrape deg frem til flotte premier!

Bilde: Årets julekalender er på vei!

Hvert år sender Psoriasis- og eksemforbundet ut lodd til medlemmer som ikke har reservert seg mot loddsalg. Dette gir gode inntekter til vårt arbeid med å informere og opplyse om hudsykdommer og psoriasisartritt, og hvordan det er å leve med disse diagnosene. Hvis du kjøper en julekalender er du med på å støtte det viktige arbeidet som gjøres.

Flotte gevinster!

Hovedgevinster i år er reisegavekort på kroner 20.000 og 5.0000. I tillegg kan du vinne kjøkkenmaskin, sengesett, radio eller andre flotte premier.

Reservasjon

Har du tidligere reservert deg mot å få tilsendt lodd, men ønsker nå å få tilsendt julekalendere? Ta kontakt med oss på post@pefnorge.no for å oppheve reservasjonen.

Returnere mottatt kalendere?

Har du mottatt kalenderen du ikke ønsket kan disse returneres. Ved å benytte vedlagt returkonvolutt kan kalender og faktura returneres kostnadsfritt. Det er viktig at fakturaen du mottok også returneres, det er nemlig den som identifiserer deg som avsender.

Lykke til!

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2, 0663 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram