Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Del dine erfaringer

26.06.2024

Nå kan du som har psoriasis delta i forskning om livskvalitet og behandlingsønsker. Undersøkelsen er et samarbeid mellom legemiddelfirmaet UCB og nordiske pasientorganisasjoner.

Bilde: Del dine erfaringer

Har du psoriasis, er mellom 18 og 45 år og går på systemisk behandling (det vil si at du går på tablett- eller injeksjonsbehandling)?

Nå har du mulighet til å gjøre en forskjell for fremtidens psoriasisbehandling! Del dine erfaringer om livet med psoriasis. Du deltar via en anonym, digital spørreundersøkelse.

Hvorfor delta?

Pasienters egne erfaringer og perspektiver er avgjørende faktorer i utviklingen, planleggingen og gjennomføringen av psoriasisbehandlinger.

Din deltakelse kan gi viktig innsikt i livet med psoriasis og kaste lys over hvordan nye behandlinger bør utformes for å møte dine forventninger og gi de beste resultatene.

Slik deltar du:

  1. Les mer om undersøkelsen og meld deg på her 
  2. Svar på spørsmålene og del dine erfaringer
  3. Send dine svar anonymt

Hvem står bak undersøkelsen?

Undersøkelsen er en del av The Nordic Preference Study for Psoriasis Patients. Det er forskningsprosjekt som utføres i samarbeid med psoriasisforeninger og hudleger i de nordiske landene.

Spørreundersøkelsen er finansiert av legemiddelfirmaet UCB Pharma og utføres av en uavhengig forsker fra Pharma Evidence.

UCB Pharma er en av samarbeidspartnerne til Psoriasis- og eksemforbundet.

Vi håper du vil delta i undersøkelsen.

Her kan du gå inn for å delta

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram