Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Moments @inspirasjon

16.12.2013

Moments-forside "Stadig flere luker i kalenderen ble tømt, og et tynt lag snø hadde lagt seg på veien foran huset. Julen var bare dager unna og huset var fylt med levende lys, nisser og en deilig lukt av julekaker. Det gikk mot en typisk jul for min familie.

Bilde: Moments @inspirasjon

Jeg har alltid elsket julen. Pepperkaker, lys, adventsstjerne og fine stunder med mine nærmeste.  Denne julen var jeg elleve, og jeg var invitert til mitt aller første julebord. Grunnen til at jeg forteller om akkurat denne julen, er fordi det som skjedde var veldig sårt for meg."

Madicken var 11 år da hun fikk sitt første utbrudd. Det var jul og den tiden hun hadde gledet seg til ble ikke som forventet. Livet kan ofte ta noen uventede veier, og Moments er en bok om nettopp dette. Åtte ungdommer forteller om hvordan livet med en huddiagnose oppleves for dem. Om kamper de har måtte ta, og om kamper de har vunnet. Det er en bok om det å finne sin vei til mestringen av hverdagen.  

Mens verden hedrer Mandela, hedrer vi våre egne.Desembers inspirasjon er derfor åtte sterke ungdommer. Månedens inspirasjon er alle 8 som forteller sin historie.

Alle PEF-ung medlemmer vil motta boken i posten, og boken er velkomstgave for nye medlemmer. Dersom du ikke er PEF-ung medlem, og ikke kvalifiserer for medlemskap (dvs.er mellom 0-26 år) bes du kontakte oss på mail.  

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram