Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Relansering av PEF-ungs hjemmeside.

15.03.2013

Det skjer mye i organisasjonen disse dager og PEF-ung relanserte den 13.03.13 den nye hjemmesiden vår, www.pef-ung.no

De mest i øyenfallende endringene, utenom sidens adresse, er hvor lekker den er blitt. Logoen, fargene og slagordet vårt preger hjemmesiden som er blitt gjennomført og estetisk vakker.

Synliggjøring av aktivitet.

Det er også mye lettere å sortere ut informasjon på den nye siden. Organisasjonens arrangement og aktivitet synliggjøres lett i kalenderen midt på. Vi ønsker en kalender overfylt med aktivitet som synliggjør alt det gode arbeidet vi gjør.  Derfor oppfordrer vi dere til å sende en mail til oss med alle arrangement på lokalt og fylkes nivå. Både arrangement i regi av PEF-ung og PEF.

Bedre på telefon og nettbrett.
En tredje forbedring er at siden nå er bygget opp etter Responsive web design, noe som betyr ar den er mye mer brukervennlig ved bruk på mindre skjermer som telefon og nettbrett.

PEFs nye hjemmeside.
PEF har også gjort endringer på sidene sine og organisasjonens webadresse er nå www.pefnorge.no. PEF har skrevet en artikkel som går i dybden på endringene gjort på begge siden, samt nettbutikken tilknyttet de to organisasjonene. Den kan du lese her i artikkelen Nye oppgraderte hjemmesider.

Kontakt oss!
I forbindelse med endringer og forbedringer kommer en innkjøringsfase. Vi beklager ulempene dette måtte medføre og ber om forståelse for at feil og mangler kan oppstå. Er det noe du savner? Ta gjerne kontakt med webredaktør dersom du har innspill og tilbakemeldinger du ønsker å ta opp.

Tilbakemeldte feil vil fortløpende bli utbedret.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram