Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Helgen 20.-22. oktober inviterer vi til ungdomskonferanse på Scandic Bergen City, sentralt i Bergen!

Maria Voss, foredragsholder

Endelig er påmeldingen i gang! Velkommen til ungdomskonferansen 2023 - vi gleder oss til en helg fylt med både faglige og sosiale aktiviteter. 

Pris: Deltakelse på ungdomskonferansen, inkl overnatting og mat, er gratis, men du må komme deg til og fra Bergen på egen regning. Er du ikke medlem hos oss? Ikke noe problem, det kan du gjøre her. Det koster 129,- i året å være medlem i Psoriasis- og eksemforbundet ung. 

Alder: Alle fra 12 (går på ungdomsskolen) til og med 30 år er hjertelig velkommen på konferansen. 

Det er plass til 20 deltakere på årets konferanse. Påmeldingsfristen er 4. oktober.

Detaljert program med tidspunkter kommer, men her kommer informasjon om helgen: 

Fredag ettermiddag samles vi på hotellet. Det vil være mulig å delta på en kunstutstilling i regi av Psoriasis- og eksemforbundet Ung på Spillhuset i Bergen. Les mer om det prosjektet her. Det kommer mer infomasjon om det arrangementet senere. Alternativ til kunstustilling er spill/sosialt på hotellet. Vi spiser middag på hotellet sammen fredag kveld.

Lørdag: Faglig input før og etter lunsj. Etter det faglige programmet drar vi på Fangene på fortet! Middag på restaurant i byen.

Søndag: Faglig input, før lunsj og avreise.

Du vil blant annet få møte disse: 

 

Maria Voss er danser, koreograf, skuespiller, foredragsholder og TV-personlighet (blant annet). Du kjenner henne kanskje igjen fra Robinsonekspedisjonen i fjor? Hun ble nominert til gullruten for sin deltakelse der! Hun kommer til Bergen for å snakke om det å være annerledes og hvordan man kan bygge opp selvtillitt og selvfølelse. Hun har nok noen gode verktøy hun vil dele med deg! 

Sanna Grydeland jobber som helse- og treningsrådgiver i Psoriasis- og eksemforbundet. Hun vil snakke om fysisk aktivitet og trening (hva, hvordan og hvorfor) og gi deg gode tips og triks til enkle øvelser du kan gjøre hjemme. Hun kan motivere de fleste!   

Hudsykdommer og seksuell helse

Det å ha hudproblemer kan påvirke kropp, lyst og sjel. Sexolog og sykepleier Per Andreas foreleser om temaet seksualitet og relasjoner. Per Andreas har mange års erfaring innen feltet hudsykdommer.

Dette blir råbra og vi håper du kommer! 

Det er bare å ta kontakt med Thea på thea[at]pef-ung.no om det er noe du lurer på:)

Takk til Stiftelsen Dam for støtte til å gjennomføre denne konferansen. 

Meld deg på her:PEF-ung ønsker å bruke bilder av alle deltakerne. For å ha lov må vi ha ditt samtykke.
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2, 0663 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram