Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Psoriasis- og eksemforbundet og PEF-ung tilbyr flere medlemskategorier. Her følger en kort beskrivelse av hver kategori.

Enkeltmedlemskap (ENK)

Ordinært medlemskap til kr. 415,- per år. Som enkeltmedlem er du fullverdig medlem med alle rettigheter og medlemsfordeler.

Husstandsmedlem (HSM)

Støttemedlemskap eller husstandsmedlemskap til kr. 195,- per år. Tegnes av øvrige personer i husstanden når en person allerede er registrert som enkeltmedlem eller som medlem i PEF-ung. Husstandsmedlemmer mottar ikke medlemsbladet Hud & Helse, men har tilgang til «Min side» og rabatter i nettbutikken.

PEF & PEF-ung

Er du i aldersgruppen 0 til og med 30 år kan du velge ett å tegne medlemskap i PEF & PEF-ung i samme pennestrøk. Medlemskap i begge organisasjonene koster 149,- per. år. Denne kategorien er primært rettet mot aldersgruppen 26 til og med 30 år. 

Medlem i PEF-ung (UNG)

Alle nye medlemmer i alderen 0 til og med 30 år registreres automatisk som medlem i PEF-ung med mindre man har valgt medlemstypen PEF & PEF-ung. Medlemskap i PEF-ung koster fra og med 2019 kr. 129,- per år.  

Abonnement Hud & Helse (ABO)

Kun abonnement på Hud & Helse koster kr. 275,- per år. Som abonnent har du ikke tilgang til resterende medlemsfordeler i PEF.

Gå til innmeldingsskjema

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram