Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

120 mennesker markerte Verdens Psoriasisdag og 45-års jubileet i Drammen!

30.10.2008

Drammen og omegn Psoriasisforening runder 45 år som lokalforening i desember i år, og markerte jubileet på Verdens Psoriasisdag med et stort arrangement på Union Scene i Drammen. Arrangementet samlet ca. 120 mennesker og ble meget vellykket med en fin blanding av alvor og humor.

Ordfører i Drammen, Tore Opdal Hansen, ønsket velkommen til Drammen, og gratulerte de frammøtte med dagen og Drammen og omegn Psoriasisforning med 45-års jubileet.

Terje Nordengen gratulerte med psoriasisdagen fra Norsk Psoriasisforbund sentralt, og informerte kort om forbundet. Nordengen roste Drammensforening for meget godt arbeid i 45 år, og overrakte, sammen med Mette Magnusson, en gave fra Norsk Psoriasisforbund til Drammen og omegn Psoriasisforening ved leder John Olsen. Leif Solbakken og Erik Nilsedalen hilste fra Buskerud fylkeslag og overrakte gaver sekretær Anne Berit Johansen og leder John Olsen.

Så var det tid for kveldens høydepunkt for mange – GT-Sara – eller Gerd Thoreid entret scenen med sine historier og sin gitar. Det er veldig lenge mellom hver gang det er så mye latter og høy stemning på et møte i regi av Norsk Psoriasisforbund. Gerd makter på en forbilledlig måte å kombinere sitt fortellertalent og sitt sangtalent, og gjorde dette til et ”show” ” som falt i smak hos de aller fleste.

Tryllekunstner Håvard Sand toppet kvelden med sitt imponerende trylleshow til glede for både liten og stor.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2, 0663 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram