Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Innleder spennende samarbeid med Komplett Apotek

20.09.2016

Pressemelding, datert 20. september 2016.

Bilde: Innleder spennende samarbeid med Komplett Apotek

Fra 20. september tar Komplett Apotek over driften av nettbutikken til Psoriasis- og eksemforbundet (PEF). Det gir medlemmene et bedre og mer tilgjengelig tilbud.
 

- Våre farmasøyter utvikler nå et svært godt tilbud for alle medlemmer i nært samarbeid med PEF, sier Geir Eide, administrerende direktør i Komplett Apotek. - Vi skal tilby et bredt og relevant utvalg av produkter til medlemspriser. Vi holder alltid åpent og det er kort tid fra bestilling til leveranse. Medlemmene velger selv om leveranse skal skje hjemme på døra eller ved post-i-butikk. De vil også kunne få personlig veiledning og hjelp via chat, epost eller på telefon.

- Hovedformålet med samarbeidet er å gi medlemmene gunstig tilgang på apotekvarer og legemidler de trenger, sier Terje Nordengen, generalsekretær i PEF. - Vi vet at personer med kroniske hudsykdommer har høye månedlige utgifter til denne type produkter. Vi fortsetter samarbeidet med alle eksisterende leverandører, og utvikler nå medlemstilbudet videre i samarbeid med Komplett Apotek. Jeg håper rabattene vil oppleves attraktive for medlemmene, og at flere velger å tegne medlemskap i PEF.

Medlemmer får tilbud om refusjonshjelp

Som eneste apotek i Norge, tilbyr Komplett Apotek refusjonshjelp. Det vil forenkle hverdagen til mange pasienter som i dag må samle alle originalkvitteringer, få disse stemplet godkjent og fylle ut nødvendige skjema som skal videre til Helfo. Tilbudet om refusjonshjelp er gratis, og de kundene det gjelder vil nå en gang pr. måned få tilsendt alle kvitteringer, ferdig utfylte skjemaer og ferdig frankert konvolutt som skal til Helfo. Det eneste kunden selv trenger å gjøre, er å signere og fylle inn kontonummer.

Reseptbelagte legemidler

Fra den 19. oktober vil det også være mulig å kjøpe reseptbelagte legemidler på Komplett Apotek. Det gir kundene selv kontroll over egne resepter og disse legemidlene kan handles like enkelt som øvrige apotekvarer.

Kontaktpersoner

Geir Eide, administrerende direktør, Komplett Apotek, tlf. 900 55 360
Terje Nordengen, generalsekretær i PEF, tlf. 920 98 831

Om Komplett Apotek

Komplettapotek.no har ambisjoner om å bli Norges største nettapotek. Komplett Apotek har apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelverk, og holder til i Sandefjord. Komplett Apotek er en del av Komplett Group – Nordens største netthandelsaktør med 17 nettbutikker.

Les mer på www.komplettapotek.no.

Om Psoriasis- og eksemforbundet

Psoriasis- og eksemforbundet (PEF) er en landsomfattende interesseorganisasjon for personer med psoriasis, atopisk eksem, andre hudsykdommer og psoriasisartritt. PEF ble stiftet i 1962 og har cirka 5000 medlemmer fordelt på 19 fylkeslag og 45 lokallag.

Les mer om Psoriasis- og eksemforbundet.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram