Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Kunstutstilling: Body PainT

22.09.2022

Vi inviterer til kunstutstilling i Halden fredag 7. oktober! Deretter besøker utstillingen Drammen 10. nov.

Bilde: Kunstutstilling: Body PainT

Syv unge kvinner, med hver sin hudsykdom, har blitt malt av kroppsmaler og makeupartist Linda Røhmen. Kunstverkene er blitt fotografert av fotograf Tøri Gjendal. Resultatet er en kunstutstilling som skal turnere rundt omkring i landet - med vannvogna i Halden som første stopp! 

Målet med prosjektet er blant annet å øke forståelsen for, og kunnskapen om ulike hudsykdommer i befolkningen. Kvelden vil bestå av kunstutstilling, informasjon om prosjektet, panelsamtale med flere av deltakerne i prosjektet, mat, drikke og musikk med Ragnar S. Høyer og Farhad Ashtiani. Detaljert program kommer fortløpende på arrangementet vårt på Facebook

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til utstilling! Dette arrangementet er åpent for alle og det er gratis inngang.

Turne

Første stopp er altså vannvogna i Halden 7. oktober. Bildene henger her i noen dager.

Deretter stilles bildene ut i en eksklusiv utstilling for deltakerne på PEF-ungs landsmøte og ungdomskonferanse 21. - 23. oktober. 

10. november kl 18. åpnes utstilling nr tre i Barkaden, Drammen. De oppmøtte får fingermat og gode samtaler. Bildene henger her i noen dager før de sendes videre til neste stopp.  

Deretter går veien videre til Oslo og Vega sene på arrangement i regi av Unge Funksjonshemmede for å reise over fjellet til Bergen. Listen er ikke uttømmende, og det jobbes stadig med å få flere kunstutstillinger i boks. Ønsker du at utstillingen skal vises der du bor? Ta kontakt med Thea K. Lande. 

Prosjektet er støttet av stiftelsen DAM.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram