Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Nettkurs: Mestring med Funkis

25.08.2016

Studieforbundet Funkis er klar med et flunkende nytt nettkurs: Mestring med Funkis!

Bilde: Nettkurs: Mestring med Funkis

Nettkurset gjør det mulig å delta hjemme i din egen stue, eller hvor du enn måtte befinne deg. Det eneste du trenger er pc eller brett og tilgang til nett!

Mestring med Funkis - på nett er et likepersons- og mestringskurs. Det er diagnoseuavhengig, og går ut på at mennesker med ulike helseutfordringer og livssituasjoner hjelper hverandre med å sette ord på vanskeligheter og hindringer. Neste skritt er å bestemme seg for passende delmål (mestringsplaner), og deretter å gjennomføre disse med de forutsetninger man har. Kurset har fokus på mestring, som følge av små eller store endringer den enkelte deltaker ønsker å gjøre. Målet er økt livskvalitet og en bedre hverdag.

Å møtes på nett har flere fordeler, både for mennesker som har nedsatte funksjonsevner, eller som av ulike årsaker ikke ønsker å treffe andre i et fysisk rom, eller som bor langt unna kurslokalet.

Kurset spenner over flere aktuelle tema, har et rikholdig bibliotek og to kyndige veiledere. Mestring med Funkis - på nett startet 12. september og går over 6 uker.

Meld deg på til Funkis v/Elin Sollid e-post elin[at]funkis.no eller tlf. 474 59 471.

Pris: Kr. 500,-

Ta gjerne også kontakt dersom du har spørsmål om kurset.

Samme kurs tilpasset fysiske samlinger vil være klart i løpet av høsten. Mer informasjon om dette kommer www.funkis.no.

Tilbake
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2, 0663 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram