Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

En endringsagent er en som ikke slår seg til ro med hvordan Norge er i dag, men som ønsker endring og ser potensialet for forbedring!

Opplæringshelg

I 2020 skal PEF-ung utvikle 10 endringsagenter (12 + år) som skal kurses og utfordres i fellesskap. 
I løpet av våren skal det gjennomføres en helg hvor deltakerne blir opplært og utfordret til å se endringsmuligheter, samt lære hvordan beslutninger tas og henger sammen.Gruppen skal enes om et felles endringsmål og sammen jobbe mot dette. Etter endr helg er det forventet at deltakerne leser seg opp på tema og deltar på en lukket facebookgruppe/ev. annen elektronisk plattform for samhandling. All work and no play makes Jack a dull kid- sies det, og selvsagt vil det også være rom for knytte nye vennskap og koses seg sammen i ekte PEF-ung ånd.

Norges største interessepolitiske workshop

Fra torsdag til lørdag under Arendalsuka samles gjengen på nytt. Arendalsuka er Norges største interessepolitiske workshop hvor mange politikere, belutningstakere og representater fra media deltar. Under arrangementet skal endringsagentene utfordre seg selv og sette kunnskap ut i live.
Samlingen starter med å friske opp kunnskapen og diskutere litt med hverandre.Deltakerne vil få oppgaver og utfordringer som skal utøves under dagene i Arendal. 
Etter endt prosjekt skal du som blir endringsagent ha opplevd mestring, moro og engasjement. 

Påmelding og datoer kommer snart!

Prosjektet er finansiert av LNU Aktivitetsstøtta

iStock

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2, 0663 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram