Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Helgen 24.-26. juni inviterer vi til en konge helg. Vi har booket overnatting i hjertet av Kongeparken. Det er kun 28 plasser, så her må man være tidlig ute.

Kongeparken

Med hele 60 + attraksjoner er Kongeparken en park hvor vi kan få det gøy! Sist sommer lanserte fornøyelsesparken utenfor Stavanger  overnattingsmuligheten Bate Lodge. Dette er såkalt «glamping» (luksusutgaven av å telte) og har booket oss inn i hytteteltene. Alle hyttetelt har to soverom, stue, bad og egen balkong. Og best av alt, vi som overnatter i parken får tilgang til helt unike opplevelser utenfor parkens åpningstid.

Fellesskap med erfaring

PEF-ung-gjengen er et fellesskap hvor man kan dele erfaringer og dra nytte av hverandres kunnskap. Ungdomsstyret håper dere vil ta del i dette. Vi vil også ha ulike treffpunkt i løpet av helgen. 

Meld deg på!

Er du under 13 år, må du ha med verge. Dere dekker selv reise. Arrangementet har vært veldig populært de siste årene, og vi vil derfor åpne påmeldingen allerede 10. april.
Påmeldingen lukkes når det er fulltegnet, og siste frist er tirsdag 2. mai. 

Årets sommertiltak gjennomføres med støtte fra Stiftelsen Dam.

Påmeldingen er nå avsluttet. Ta kontakt med Maren på Maren[at]pef-ung.no dersom du har spørsmål. 

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram