Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Ungdomskonferanse og Landsmøte

Helgen 21. - 23. oktober gjennomfører vi ungdomskonferanse og landsmøte på Scandic Asker.

Ungdomskonferanse

Hvert år gjennomfører vi ungdomskonferansen hvor alle ungdommer er velkommen. PEF-ung fyller også 35 år i år, og vi vil markere dette denne helgen. Ettersom samlingen slås sammen med Landsmøtet vårt, er konferansen åpen for alle over 12 år. I år gjennomføres den i Asker. Vi setter fokus på smertemestring og håper alle vil få nyttige input i løpet av helgen. Både sosial, praktiske og faglige. Fredag og lørdag settes av til denne konferansen.

På lørdag vil vi også gjennomføre et lite formøte hvor valgkomiteen presenterer foreslått styre, vi snakker om hva et landsmøte er, forklarer litt og velger ut noen delegater blant observatørene. Her kan ungdomskonferansen også velge å fremme saker til morgendagens møte.

Landsmøtet

På søndag gjennomfører vi Landsmøte. Dette er et møte for å bestemme PEF-ungs handlingsplan og fokus det neste to årene. Under møtet vil vi også velge styre, gå gjennom årsmeldingene, regnskapene og bestemme kontingentsats for neste periode. Dette er en glitrende mulighet til å si hva som betyr mest for deg at PEF-ung gjør og mener.

Som nevnt velges også nytt sentralstyre, såkalt Ungdomsstyre. Styret består av 5 faste medlemmer og tre vara. Det samles normalt til 5 møter i løpet av året. Møtene gjennomføres primært i helger og gjennomføres digitalt eller fysisk. Noen møter kalles hele styret inn, mens andre møter innkalles faste styremedlemmer. Styret gjennomfører også noen oppgaver mellom styremøtene, alt etter hva man påtar seg under styremøter. Som medlem i styret vil du få muligheter, utfordringer og forhåpentligvis lære litt. I tillegg er det veldig hyggelig og givende arbeid. Synes du det høres spennende ut kan du kontakte valgkomiteens leder, Martine Teigen på martine@pef-ung.no eller 95 78 70 59.

Bli med!?

Påmeldingen er nå lukket.

Pris:
Delegat: 1.500,- inkludert reise
Observatør: 800,- ekskludert reise

Asker er siste stopp på flytoget og et knutepunkt for vanlige regionaltog. Det er derfor et hotell det er enkelt å komme seg til. Har du spørsmål, kontakt Maren.

Vi håper å se mange nye og gamle kjenninger på ungdsomskonferansen og landsmøtet.

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2, 0663 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram