Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Vi søker menneskelig lerret

Helgen 25. - 27. mars skal vi gjennomføre tidenes kuleste prosjekt. Vi skal male hud med utslett eller merker av tidligere utslett/utbrudd, være seg arrvev, pigmentflekker, fortykket hud el. Vi forstår selvsagt at dere ikke kan "garantere" aktiv utslett, meld deg på om du er interessert.

Rygg utsmykket med tre

Norgesmester med på laget

Med oss på laget har vi (en av) Norges beste kroppskunstnere, Linda Røhmen. Hun skal utsmykke seks personer med ulike diagnoser, og samme skal vi fortelle en historie. Fotokunstneren Tøri Gjendal skal fotografere mesterverkene.  Bildene skal så stilles ut på en litt annerledes kunstutstilling og turnere i Norge. Målet er å skape nysgjerrighet og kunnskap, virkemiddelet er vakker kunst. 

Program for helgen

I dette prosjektet er det kun plass til seks personer. Vi vil ta smittevernshensyn og vurdere situasjonen til en hver tid. Deltakelse er gratis. Gruppen ankommer Oslo fredag kveld. Kvelden blir brukt til å bli bedre kjent med hverandre. Hele lørdagen er satt av til å transformere dere til vakre kunstverk hos Image Akademiet. Linda har malt mange kjente fjes og er en multikunstner med penselen.

Vi i prosjektgruppen gleder oss som barn til å se hvilke kunstverk som trylles frem. Det er ingen krav om at hele kroppen skal males, det er også mulig å male en arme eller et bein. Kunstverkene foreviges av fotograf Tøri. Hun er utdannet fra London og har en bred portofolie. Hun har fotografert alt fra London fashion week til pef-ung sitt styre. Her kan dere se noen av bildene hun har tatt. 

Kunst med mening

Søndag er satt av til å bli enige om hvilke budskap vi skal fortelle. Vi vil starte prosessen med å navngi bildene, og å tenke på gjennomføringen av kunstutstillingen. Samlingen avsluttes rundt lunsj.

Møte i forkant

I forkant av helgen vil dere inviteres til et lite nett-treff for å snakke om budskap i kunsten og hva man ønsker å formidle.
Vi har allerede inngått en intensjonsavtale om å publisere bildene i det anerkjent magasinet, så det er stas.

Påmelding kan gjøres her: NB. Kurset er nå fullbooket. De som har meldt seg på vil få en mail mandag 17.01.22.  

 

 

Kursrekken meldes inn til studoeforbundet Funkis.

Vi ønsker en fordeling blant diagnosene, og vil gjerne vite hvilken diagnosegruppe du tilhører
Det behøver ikke være utslett, men kan være eks. arr, pigmentflekker og fortykket hud.
Det skal gjennomføres en fotoutstilling av produktet og vi vil forsøke å skape blest.
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2, 0663 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram