Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Her kan du laste ned og bestille PEF-ungs eget fargeleggingshefte, Et liv i farger!

Disse tegningene er vi skikkelig stolte av. Vi håper du synes de er like fine som vi synes. Vi i PEF-ung vet at å smøre seg igjen og igjen kan være kjedelig og oppleves urettferdig. Noen ganger kan det til og med gjøre vondt! Men smøringen er utrolig viktig for at huden din skal ha det bra, og for at du skal ha det bra. 

Heftet heter Et liv i farger, og her kan du fargelegge ditt liv. Ingen dager er like, og det er ikke vi mennesker heller! Noen er glade og noen er lei seg. Og det er ikke alltid så lett å vite at du er lei deg. Noen synes det er vanskelig å fortelle andre hvordan de har det. Vi har fått laget disse fine tegningene til å hjelpe deg med å snakke. Her kan du fargelegge en tegning du synes passer i dag! Så kan du fargelegge litt mens kremen tørker. Og er det noen tegninger du liker veldig godt, kan du få flere av akkurat det motivet! Så kan du fargelegge det igjen eller dele med en venn. 

Illustrasjonene kan du se nederst i artikkelen, og heftet finnes til print HER . Mari Knudsen har illustrert på oppdrag fra PEF-ung. Prosjektet er finansiert med midler fra Stiftelsen Dam.   

Vi håper dere vil bruke illustrasjonene flittig - både som en hyggelig aktivitet, men også til å starte samtaler og i behandlingsøyemed. Bakerst i boken finner du mer informasjon om det å kommunisere med barn, og særskilt barn med hudsykdom. Der er det også noen forslag til åpne spørsmål for gode samtaler.Tipsene kan du også lese her.

Bestill fysisk heftet her. Ønsker du flere enn 5 eksemplarer ta kontakt

Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Borgenveien 66, 0373 OSLO | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram